IZABAN
cropped-logo__2_-removebg-preview.png
موسسه زبان‌های خارجه izaban
IZABAN
موسسه زبان‌های خارجه izaban

10 تا از بهترین سایت ها و ابزارها برای چک کردن گرامر انگلیسی

چک کردن گرامر زبان انگلیسی برای افرادی که در مسیر یادگیری زبان انگلیسی هستند، ، به خصوص افرادی که به دنبال تقویت مهارت نوشتار و writing خود هستند، یکی از کارهای اجتناب ناپذیر است. در این مقاله با ده تا از بهترین وبسایت ها و ابزارها برای این کار آشنا می‌شویم.
چکیده این مطلب
بهترین وبسایت ها برای چک کردن گرامر زبان انگلیسی

برای یادگیری زبان انگلیسی روش ها و ابزار های گوناگونی وجود دارد، از نرم افزار ها و اپلیکیشن ها و هوش مصنوعی های مختلف گرفته تا آموزشگاه های مختلف… اما شما هر روشی را که برای مطالعه و یادگیری انتخاب کنید، ممکن است در پروسه یادگیری در بخش هایی مانند گرامر و ساختار دستوری جملات و املای واژگان دچار مشکل شوید.

نوشتن رایتینگ در شروع بسیار چالش برانگیز است و یکی از بزرگ ترین مشکلات زبان آموزان، بکار بردن گرامر و افعال نادرست است.

اما راه حل چیست؟

خبر خوب این است که سایت ها و ابزار هایی وجود دارند که شما فقط با چند کلیک ساده می توانید اشتباهات گرامری و املایی متن خود را متوجه شوید و این اشتباهات به کمک خود آن سایت ها اصلاح می شود.

پس از مدت زمانی استفاده مستمر از این سایت ها،  متوجه مشکلات دستور زبان می شوید و به مرور دیگر اشتباهات  سابق را در نوشتن متن ها تکرار نخواهید کرد و متن های درست و دقیق تری خواهید نوشت.

در این مقاله می‌خواهیم ۱۰ تا از بهترین سایت ها و برنامه ها و ابزار ها برای چک کردن اشتباهات گرامری و املایی متن هایتان معرفی کنیم ، پس از این معلم آنلاین استفاده کنید و از این روش جذاب برای یادگیری بهتر گرامر های زبان لذت ببرید.

۱. گرامرلی

یکی از بهترین سایت ها که برای چک کردن اشتباهات گرامری و دستوری متن ها بکار می رود ، گرامری است که اتفاقا رایگان هم هست.

استفاده از این سایت بسیار ساده است ، بطوری که فقط کافیست متن مورد نظر خود را در جایگاه مخصوص وارد کنید، سپس این سایت در مدت زمان بسیار کوتاهی متن را بررسی کرده و ایرادات گرامری را گوشزد خواهد کرد.

فضای داخلی برنامه ی گرامرلی بسیار شبیه به محیط ورد است و شما به آسانی می‌توانید روی متن بولد و ایتالیک و همچنین هدینگ‌گذاری انجام دهید.
شما در هر دو صورت که خودخوان زبان بخوانید و یا از استادی با تجربه برای یادگیری زبان انگلیسی استفاده کنید، گرامرلی برای پیشرفت و یادگیری سریع تر، خیلی به شما کمک خواهد کرد.

۲. جینجر

یکی از بهترین و پر طرفدار ترین سایت ها برای تصحیح گرامر ، جینجر است که در کنار تصحیح گرامر، غلط های املایی را هم به شما گوشزد خواهد کرد.
همچنین یکی از بهترین برنامه ها در زمینه بررسی افعال و قیدها هم به شمار می‌رود.

کار کردن با جینجر بسیار ساده است ، فقط کافیست متن مورد نظر را در باکس مخصوص تایپ  و یا کپی پیست کنید، به سرعت آن متن بررسی و ایرادات مشخص خواهند شد.

۳. اسکرایب

یکی دیگر بهترین سایت ها برای بررسی اشتباهات گرامری متن ها و جملات اسکرایب است. نرم‌افزار اسکرایپ از الگوریتم‌های بسیار پیچیده ای پشتیبانی می‌کند و سازندگان آن ادعا دارند که اسکرایپ حتی از برنامه ورد هم عملکرد بهتر و تخصصی تری دارد.

شما در محیط نرم افزار اسکرایپ قابلیت تنظیم لغات روی حالت بریتانیایی یا آمریکایی را خواهید داشت و همچنین می توانید اندازه فونت خود را انتخاب نمایید.

۴. رایتر

رایتر از محبوب ترین برنامه ها برای نقد و بررسی اشتباهات دستور زبانی متن در بین زبان آموزان به شمار می رود.

برنامه دایتر مبتنی بر هوش مصنوعی است و همچنین قابلیت جایگزینی کلمات را نیز دارد. رایتر برنامه ای است که خدمات مختلف و جامعی را ارائه می‌دهد،  برای مثال علاوه بر تصحیح گرامر، غلط های املایی را نیز گوشزد می کند،علائم نگارشی اشتباهات را تصحیح می‌کند و اگر شما لازم بدانید، قابلیت صرف افعال را نیز دارد.

علاوه بر همه ی این ها کار کردن با رایتر بسیار ساده و آسان است و با کاربردی های جامع وکاملی که دارد، شما را از دیگر برنامه ها بی نیاز خواهد کرد.

۵. زوهو رایتر

یکی از مناسب ترین برنامه ها برای نقد و بررسی و تصحیح اشتباهات گرامری و دستوری زبانی متون ، زوهو رایتر است. این برنامه ی کاربردی، همواره افعال را به درستی تشخیص می‌دهد و فعل های جایگزین را برای افعال اشتباه بکار رفته جایگزین می‌کند.

همچنین غلط های املایی بکار رفته در متن مورد نظر را هم تصحیح می‌کند. هوش مصنوعی که در زوهو رایتر بکار رفته است بسیار قوی و پيشرفته است و قادر به بررسی متن ها و جملات طولانی نیز می باشد.

همچنین در صورت نیاز و درخواست شما، سبک متن را نیز برای شما بررسی خواهد کرد.

۶. مایکروسافت ورد

مایکروسافت ورد مجهز به نرم افزار داخلی تصحیح گرامر و غلط های املایی است. وقتی شما متن مورد نظرتان را وارد مایکروسافت ورد کنید ، در صورتی که متن دارای غلط املایی باشد ، زیر کلمه اشتباه را با خط قرمز مشخص می‌کند و همچنین خطا های گرامری نیز با رنگ سبز مشخص خواهند شد.

در این مرحله شما روی قسمت خط دار که اشتباه است ، باید کلیک راست کنید تا کلمه صحیح به شما نشان داده شود.

یکی دیگر از کاربرد های مایکروسافت ورد پیدا کردن مترادف کلمات است، که با استفاده از ویژگی “Thesaurus” برای یافتن مترادف کلمات مورد نظرتان می‌توانید استفاده کنید.

۷. ابزار OnlineCorrection

اگر شما هم حوصله درد سر های دانلود و نصب اپلیکیشن هارا ندارید و میخواهید متنی از از نظر درستی املا و گرامر بررسی کنید، OnlineCorrection مخصوص خودتان است.

شما بصورت آنلاین و بدون نیاز به دانلود و نصب ، متن مورد نظر تان را در جایگاه مخصوص وارد می کنید و این متن بررسی می شود و اشتباهات گرامر و املایی کلمات به شما نشان داده می شود.

OnlineCorrection دارای گزینه ای برای تصحیح خودکار نیز می باشد که شما در صورت انتخاب این گزینه،  تمامی خطاهای املایی و دستور زبانی تان بصورت خودکار تصحیح خواهد شد. در صورت انتخاب گزینه خودکار، یک لیست از تغییرات اعمال شده به شما نمایش داده می شود تا شما اشتباهاتتان را مورد تحلیل و بررسی قرار دهید.

اما مزیتی که OnlineCorrection را نسبت به سایر هوش مصنوعی های تصحیح گرامر متمایز می کند، پشتیبانی از لهجه های مختلف انگلیسی مانند: آمریکایی، بریتانیایی، آفریقای جنوبی، نیوزلندی و استرالیایی است که شما می توانید لهجه متناسب خود را انتخاب کنید.

۸. سایت Virtual Writing Tutor

سایت  Virtual Writing Tutor یکی دیگر از سایت هایی است که برای شما امکان بررسی غلط های املایی و گرامری متون را فراهم می کند.

عضویت درسایت Virtual Writing Tutor کاملا رایگان است اما در صورت عضویت خدمات بیشتری را به شما ارائه می دهد، مثلا اگر شما عضو این سایت باشید می توانید در یک زمان واحد، بیش از ۳۰۰۰ کلمه را بررسی کنید، ولی در صورت مهمان بودن این عدد به ۵۰۰ کاهش می یابد.

همچنین شما با استفاده مستمر از این سایت دایره واژگان خود را نیز افزایش می‌دهید، بدین صورت که این سایت یه شما کمک می کند تا بتوانید تفاوت بین کلمات متناسب مکالمه روزمره را از کلمات آکادمیک درک کنید و در هنگام مکالمه و یا نگارش متن کلمه درست را انتخاب نمایید.

۹. Sentence Checker

ابزار Sentence Checker هم بصورت آنلاین برای شما کار چک و تصحیح گرامر و غلط املایی را انجام می دهد،این ابزار بسیار ساده است و کار کردن با آن آسان می باشد.

فقط کافیست متن مورد نظر خود را تایپ و یا کپی پیست کنید،آنگاه طی مدت زمان کوتاهی خطاهای موجود در متن نمایش داده خواهد شد، خطاهای موجود در متن با رنگ زرد و قرمز بولد می شود‌.

یکی از مهم ترین دلایل پرطرفدار بودن این ابزار ساده و آسان بودن کار با آن است.

۱۰. ابزار PaperRater

PaperRater نیز ابزاری است که مورد انتخاب بسیاری از افرادی که دنبال ابزاری برای تصحیح غلط های املایی و گرامری متون خود هستند قرار می‌گیرد، با این تفاوت که PaperRater خدمات بیشتری را به کاربران خود عرضه می کند، مثلا در ابزارPaperRater، پیشنهادات نوشتاری و بررسی سرقت ادبی هم ارائه می شود.

این ابزار بسیار مناسب دانشجوهایی خواهد بود که باید مقاله هایی بنویسند،  و با استفاده ازPaperRater ، از اینکه کار های خود را بصورت تصادفی از منبعی خارجی کپی نکرده باشند اطمینان حاصل می کنند.

علاوه بر همه ی این ها تمام جملات شما از نظر قوی و صحیح بودن بررسی خواهد شد. همچنین، در مورد خواندن و نوشتن عبارت هایی که باید از بکار بردن آنها خودداری کنید، به شما هشدار می دهد.

فهرست مطلب

آزمون‌های رایگان تعیین سطح

در هر سطحی که هستید، شرکت در آزمون تعیین سطح و محک دانش زبانی‌تان اولین قدم در مسیر یادگیری اصولی است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *